|
|
It is currently čet svi 17, 2012 12:51 am
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
Dobrodošli na roditeljstvo, forum za roditelje, sadašnje i buduće.
Trenutno nas čitate kao gost, što ograničava vaš pristup forumu. Kako biste dobili puni pristup forumu, registrirajte se i postanite član naše vesele zajednice. Lako je i besplatno!
join our community today!
|
| Author |
Message |
|
Nolina
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 1:24 pm |
|
 |
| Ruža |
 |
Has thanked: 917 time
Have thanks: 241 time
|
Jules je napisao/la: onda sam odnijela tih 5 kg stvari na drugi kat u nadi da cu se mozda porodit putem ali dzabe, ni postenog truda.  Sorry, ali baš sam se nasmijala! Nadam se da će krenuti što prije  može i odmah poslije ručka Loptičice, Lavandice super za preglede Kaj ima kod vas? Uvijek kad dođem je neko zatišje, pa slabo i dolazim....
| Top |
|
 |
|
Jules
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 2:04 pm |
|
 |
| Ruža |
Has thanked: 46 time
Have thanks: 219 time
|
|
| Top |
|
 |
|
lavandica
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 2:06 pm |
|
Has thanked: 2 time
Have thanks: 8 time
|
|
A baš je zatišje. Inice, nadam se da će malena opet bit uredni spavač. Nolina, kako ide trudnoća?
Meni se spava, a gladna sam. Čekam mm-a da se probudi i ode do dućana po hranu (opet su ga uhvatili sinusi pa je išao leć). I vrebam kad će ginica počet radit pa da je obavijestim o nalazima urinokulture i vidim šta ću dalje. Sad bih kao opet trebala pit antibiotike, pretpostavljam, a u ponedjeljak bih trebala radit bris na streptokok u Vinogradskoj, što znači da ne smijem do tad pit antibiotik da mi ne zamaskira rezultate brisa. I sad moram izvuć mišljenje iz moje ginice, jel pametnije da mi ona sutra ujutro napravi bris i odmah počnem pit lijekove ili da čekam ponedjeljak i riskiram da me bubreg opet krene šarafit. A znamo da je moja ginica komunikativna, što bi se reklo, u tri ćoška.
|
 |
|
hana86
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 2:06 pm |
|
Has thanked: 0 time
Have thanks: 6 time
|
|
Evo i nas sa pregleda! Mislim da je dovoljno reći da je malac zapravo prava muškarčina, 3 i pol kile, ajme majko. Veli doktor ako dočekam puni termin bit će i 4 kile. Al reko je: beba do ponedjeljka mora van, sad vam je idealno za roditi, po svim mjerama je veći za tjedan dana. Pa reko doktore, mislite da to ide po narudžbi? Veli on imajte odnose, šećite puno, skačite po lopti ( rekla sam mu da ju imam), hodajte po stepenicama i radite čučnjeve. Molim?! Od trudova ni t, i dalje samo jedan prst otvorena. Al veli doktor da sam jedan mali dio poroda odradila jer se beba spustila.
|
 |
|
Jules
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 2:44 pm |
|
 |
| Ruža |
|
|
| Top |
|
 |
|
Lilly
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 2:47 pm |
|
Have thanks: 33 time
|
|
| Top |
|
 |
|
lavandica
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:05 pm |
|
|
hana i Lilly, koja velika djeca! Ma neka njih, samo neka napreduju 
|
 |
|
hana86
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:10 pm |
|
|
|
Lilly, pa to je prava cura! A za kile što da ti velim, danas mi je ginićeva vaga pokazala ravnih +20. istina, natečena sam ko buhtlica, al je doktor samo iskomentirao da mu ne izgledam ko da sam tolko dobila jer sam visoka i samo trbuh strši. Pa reko ak se doktor ne zamara s tim, neću ni ja.
|
 |
|
Jules
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:11 pm |
|
 |
| Ruža |
|
|
mama mi je digla zivac. dakle prije 6 mj smo se dogovorile da kad ja budem morala u bolnicu ona ce cuvati D. i sad me zajebava jer se njoj treba kuja okotit svaki cas i ona bi da ja rodim nakon sto se kuja okoti. pa koji ti je kuki zeno, kao prvo nije ko da se na to m oze utjecati, kao drugo koji kurac si kuju parila tako da se koti kad ja trebam rodit, kuja nosi 2 mjeseca i nije da nisi znala kad mi je termin. kako mi to ide na zivce, uvijek neki kurac... tak smo se dogovorile da cemo obavit prilagodbu s D. kad sam se vracala na posao i onda ona 'nije imala vremena' pa je mala meni radila drame tjedan dana, rusila se u nesvijest i slicne pizdarije, a sad me jebe u zdrav mozak. ne kuzim jel takav problem planirat takve stvari?
_________________ fakat jako povoljna robica br. 50-80: Benetton, Next, George, Mothercare, H&M itd.

|
|
| Top |
|
 |
|
Nolina
|
|
 |
| Ruža |
 |
|
lavandica je napisao/la: Nolina, kako ide trudnoća?
Dobro zasada, hvala na pitanju  prošli tjedan bila na uzv-u, beba mahala, dr veli da sve izgleda super kako i treba, u skladu s tjednima Vidim da je na ovom zboru najveći problem se porodit  nemam nikakvih pametnih savjeta - meni je bio najveći problem se ne porodit 
| Top |
|
 |
|
Bivy
|
|
Have thanks: 7 time
|
 , super za preglede Moja bebica će bit neka patuljčica naspram vaših Jules, moje kuhanje je isto takvo zadnje vrijeme, samo improvizacija od onog što imam u hladnjaku. Skuhala sam neko varivo koje mi se uopće ne jede.
|
 |
|
Nolina
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:12 pm |
|
 |
| Ruža |
 |
|
|
| Top |
|
 |
|
Jules
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:14 pm |
|
 |
| Ruža |
|
|
| Top |
|
 |
|
hana86
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:31 pm |
|
|
|
Ja sam odlučila ubacit u 5. brzinu i rodit do kraja ovog mjeseca. Ma satrat ću se ako treba od hodanja, skakanja po lopti i mužu, samo ćemo vidjet kolko mogu podnijeti, jer me već par dana luđački bole prepone i osjećam se ko da ću se raspasti, ono ko u crtiću, svaka noga na svoju stranu.
|
 |
|
Bivy
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:35 pm |
|
Have thanks: 7 time
|
hana86 je napisao/la: Ja sam odlučila ubacit u 5. brzinu i rodit do kraja ovog mjeseca. Ma satrat ću se ako treba od hodanja, skakanja po lopti i mužu, samo ćemo vidjet kolko mogu podnijeti, jer me već par dana luđački bole prepone i osjećam se ko da ću se raspasti, ono ko u crtiću, svaka noga na svoju stranu. Jules će te  ako rodiš prije nje 
| Top |
|
 |
|
Lilly
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 3:38 pm |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
Jules
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 4:15 pm |
|
 |
| Ruža |
|
|
| Top |
|
 |
|
lavandica
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 4:26 pm |
|
|
Jules čeka da vidi mene, onda će rodit To sam se zezala s kolegicom, prevalila je termin 5 dana, svi su je non-stop nazivali kad će, je li, šta se čeka. Ona je bila luda. I ja joj se javim jednom i nakon toga joj pukne vodenjak i rodi 
|
 |
|
hana86
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 4:44 pm |
|
|
|
Bez brige, neću ja preko reda, Jules ima prednost! Ma doktor me totalno smrdao s tim svojim komentarima, sve je više govorio u šali, al mi je ipak objasnioo da je i za bebu i za trudnicu najbolje da rodi s otprilike 38 tjedana, jer tad je beba već spremna za porod, a trudnica će lakše podnijeti porod nego recimo s 40 ili 42 tjedna. A Jules će to već za vikend obaviti, u ponedjeljak će je lavandica posjetiti u rodilištu, a ne u trudničkoj ambulanti!
|
 |
|
Lilly
|
Post subject: Re: Trudnice, zbor! vol.4 Posted: čet vel 23, 2012 4:53 pm |
|
|
|
| Top |